Certificering

En stor del af vore kunder producerer i dag efter meget høje standarder og mange kun med certificeret stål. EURO-STEEL DANMARK A/S opgraderer  jævnligt egne  interne  procedurer for at imødekomme de krav vore kunder og markedet fordrer.

Det har gjort at EURO-STEEL DANMARK A/S i dag  fremstår som en meget høj kvalificeret og kompetent stålleverandør.  For at nå dertil, har vi i etableringsprocessen  lyttet  meget til vore kunders behov og ønsker. Således har vi  i nogle tilfælde korrigeret og  tilrettet vore egne interne  systemer, så de  matcher med  dem vore kunder  arbejder  efter. I den forbindelse  er  vore interne  håndteringer  nøje tilpasset de  forventninger og krav, som vore kunder  har til at kunne  opfylde betingelserne iht. EN 1090.

Vi vil blive ved med at udvikle og tilpasse os og er derfor fortsat lydhør og  imødekommende over for hvilke krav og  ønsker, som vore kunder stiller  til en god stålgrossist.

EURO-STEEL DANMARK A/S er bl.a. kvalificeret, kontrolleret og  fundet  godkendt nedenstående af nedenstående  selskaber:

Kvalitetspolitik for Euro-Steel

Vi ønsker, at Euro-Steel skal fremstå som en attraktiv, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner inden for salg af stål.

Vi lægger vægt på:

  • At levere en god kvalitet til kunden, hver gang
  • At hjælpe vores kunder så godt som muligt – og gerne så hurtigt som muligt
  • At finde enkle og velfungerende løsninger på vore kunders ønsker
  • We´re different – vi kan og vil mere end de andre
  • At inddrage medarbejderne i kvalitetsarbejdet og øge bevidstheden om den enkeltes bidrag til kvaliteten af det færdige produkt

–  Vores kvalitetspolitik og kvalitetsstyringssystem er udformet i overensstemmelse med ISO 9001.

– Kvalitetspolitikken og kvalitetsstyringssystemet gælder alle medarbejdere i virksomheden som er forpligtet til at overholde de relevante bestemmelser og arbejde for at forbedre kvalitetsstyringssystemets effektivitet.

  1. august 2015

Morten K. Larsen og Michael K. Larsen