Euro Steel Danmark a/S

Om Euro Steel

Hvem er vi?

Vores historie

Euro-Steels historie er ikke så kompliceret. Vi er et familieejet, økonomisk solidt firma, med kundeservice i fokus. Vores motto er “We’re different”, og det lever vi op til hver dag! Vi går altid den ekstra mil for vores kunder, og er ikke bange for at få vores hænder beskidte. Da firmaet blev startet stod ledelsen selv for alt manuelt arbejde, fra læsning af lastbilen til levering hos kunden. Med tiden er der kommet flere hænder til, men nogle ting ændrer sig aldrig, alle giver stadig en hånd med når der er behov for det. Derfor har vi forståelse for, og interesse i at hjælpe vores kunder i alle led af processen. Med udgangspunkt i vores store lager og netværk samarbejder vi med vores kunder for at løse hverdagens små og store problemer.

Certificeringer
ISO 9001 certificeret
via Inspecta A/S
Leverandør hos kvalifikationsordningen Achilles Utilities NCE (Sellicha)

Kvalitetspolitik

Vi ønsker, at Euro-Steel skal fremstå som en attraktiv, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner inden for salg af stål. Derfor lægger vi stor vægt på:

Vores kvalitetspolitik og kvalitetsstyringssystem er udformet i overensstemmelse med ISO 9001. Kvalitetspolitikken og kvalitetsstyringssystemet gælder alle medarbejdere i virksomheden som er forpligtet til at overholde de relevante bestemmelser og arbejde for at forbedre kvalitetsstyringssystemets effektivitet.

Skal jeg hjælpe dig?
Anders Nikolajsen - Salg/Logistik
Anders Nikolajsen
Salg/logistik
Bjørn Møss
Salg/logistik
Carsten Dalsgaard
Salg Skandinavien
Sofus Larsen
Salg/logistik
Indhent tilbud