Firmaprofil

EURO-STEEL DANMARK A/S
Stålgrossist med fokus på kundens behov

EURO-STEEL DANMARK A/S er en privat ejet, økonomisk ressourcestærk stålgrossist. Vi specialisere os i salg af bjælkeprofiler og stålplader til hele Europa. I Danmark kender du os sikkert allerede fra Motorvej E45. Her ligger vi midt i mellem Vejle og Horsens (tryk her for at se på kort). Og er etableret med Nordeuropas største bjælke- og stålplade lager. Fra denne centrale beliggenhed leverer og eksporterer vi årligt flere tusinde tons stål til den danske og udenlandske stålindustri. Spørg os på plader, bjælker, rund og firkantrør. Vi levere det rigtige produkt, til den rigtige tid, og selvfølgelig til den rigtige pris.

Vi har gennem årene skabt en tillidsvækkende sparring med en trofast kundegruppe af stålforbrugere. Denne kundegruppe ser EURO-STEEL DANMARK A/S som en stærk og kompetent stålleverandør. Vi kan i kraft af et omfattende stållager tilsikre store, som små leverancer til tiden. Herved distancerer vi os fra vore kollegaer i branchen, idet vi tillægger det stor betydning, at vi med vort koncept kan være med til at optimere vore kunders produktionforløb, uden unødvendige forsinkelser. På grund af vores store lager, kan vi som regel starte vores leverance 3 timer efter første kontakt. Og hvis ikke vi har det ønskede produkt på lager, så kan vi gennem vores store netværk skaffe varen hjem til konkurrence dygtige priser.

EURO-STEEL DANMARK A/S distancerer sig på flere områder, i det vi gerne vil give vore kunder en “different oplevelse” når der skal indkøbes stål.
Når du henvender dig, modtages du direkte af en kompetent medarbejder fra vort salgs team, som personligt værner om din henvendelse . Vi står til din rådighed 24 timer i døgnet og ser frem til at vi i fællesskab finder den rette løsning for dig. Klik her for at kontakte os.

EURO-STEEL DANMARK A/S – Et godt sted at starte !!!