Euro Steel Danmark a/S
Høj kvalitets

Stål produkter

Se alle vores

Produkter

Euro Steel produkt grovplader

Grovplader

Stålbjælker

Firkantrør

Runde stålrør

Køreplader

Nordens største
leverandør af stål

Det betyder mange års erfaring med levering af gode og stærke stålprodukter såsom grovplader, coilplader, stålbjælker, runde stålrør, firkantede stålrør og køreplader. Vi stræber efter at leverer den bedste service og vi er derfor altid klar til at servicere vores kunder med vores ekspertise. Mange af vores produkter kan leveres i specielle mål efter kundens ønske og behov. 

Bearbejdning af stålet

Som stålgrossist ønsker vi ikke at gå vores kunder i bedene og vores primære målsætning er at sælge stål til de af vores kunder, som anvender og bearbejder dette i deres produktion. Det er dog et faktum at strukturen i kundesegmentet inden for de sidste år har ændret sig  i retning mod at købe hel eller delvis bearbejdede stål produkter. For at imødekomme denne efterspørgsel kan EURO-STEEL DANMARK A/S  via underleverandører fra ind- og udland tilbyde nedenstående:

Fremsend gerne forespørgsel med tegning eller fil på emner som ønskes bearbejdet. Da Euro Steel har et bredt udvalg af formaterialer vil vi altid kunne tilbyde en samlet løsning, der matcher vores kunders forventinger til pris og leveringstid.

Skal jeg hjælpe dig?
Anders Nikolajsen - Salg/Logistik
Anders Nikolajsen
Salg/logistik
Bjørn Møss
Salg/logistik
Carsten Dalsgaard
Salg Skandinavien
Sofus Larsen
Salg/logistik
Indhent tilbud